Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Boquerones FC (1372686) - Peace World (121878) » 598991359: T52/J13/VI

Liga 598991359 Información oficial sobre el partido 598991359 en Hattrick

15.04.2017 14:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 13 / VI.977 (15295)

Boquerones FC Alineación oficial del equipo 'Boquerones FC' en el partido 3 - 1 Real Hispania Alineación oficial del equipo 'Real Hispania' en el partido
0 - 1 Jan Steimer (18')
Eskild Svensson (22') 1 - 1
Gionata Ghiani (51') 2 - 1
Pierpaolo Aristotele (71') 3 - 1
Boquerones FC Alineación oficial del equipo 'Boquerones FC' en el partido 3 - 1 Real Hispania Alineación oficial del equipo 'Real Hispania' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Boquerones FC Alineación oficial del equipo 'Boquerones FC' en el partido 0 - 1 Real Hispania Alineación oficial del equipo 'Real Hispania' en el partido
Tiene bastante suerte 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,8 % 1,8 % 83,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Boquerones FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 22 (Gol de contra por la izquierda): Eskild Svensson va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Boquerones i marcant el 1 - 1.
  • 119 Minuto 51 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Boquerones va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Gionata Ghiani va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 1.
  • 142 Minuto 71 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 71 minuts quan Pierpaolo Aristotele va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 3 - 1 per a Boquerones.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Brent Buckinx del Boquerones ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 286 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Pierpaolo Aristotele va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Real Hispania

Goles Goles

  • 170 Minuto 18 (Gol de falta): Hispania va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Jan Steimer.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Ricardo Chesa va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 43, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però István Kenyeres va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Hispania va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Giorgio Cuppari es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 251 Minuto 78 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 78, quan un error defensiu va deixar Nadim Nakhle completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 69 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Abdenour Waldani s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.