Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD Llefià (993272) - Frontón de Fadón F.C. (1461222) » 598948355: T52/J1/VI

Liga 598948355 Información oficial sobre el partido 598948355 en Hattrick

21.01.2017 14:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 1 / VI.210 (14528)

Las Madres Alineación oficial del equipo 'Las Madres' en el partido 2 - 0 Frontón de Fadón F.C. Alineación oficial del equipo 'Frontón de Fadón F.C.' en el partido
Josi Wegehaupt (13') 1 - 0
Uri Zohar (62') 2 - 0
Las Madres Alineación oficial del equipo 'Las Madres' en el partido 2 - 0 Frontón de Fadón F.C. Alineación oficial del equipo 'Frontón de Fadón F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Las Madres Alineación oficial del equipo 'Las Madres' en el partido 2 - 0 Frontón de Fadón F.C. Alineación oficial del equipo 'Frontón de Fadón F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Madres

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Mamás va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 13 Josi Wegehaupt va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 108 Minuto 62 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Santiago Jiménez és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Uri Zohar perquè aconseguís el 2 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 40 quan Sid Aindow de Mamás gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Santiago Jiménez, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ostoja Banić al minut 72 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Santiago Jiménez va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Mamás la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Uri Zohar de Mamás va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 35 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Niels Reusche no li va importar gens ni mica.
  • 304 Minuto 84 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Uri Zohar. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

Frontón de Fadón F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de FDF van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Bernat Abelló va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): FDF van sortir al contraatac al minut 73, però Bernat Abelló va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de FDF va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Yahya Balhous, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Yahya Balhous de FDF la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.