Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Bukis (434907) - Valinor Knicks (774537) » 598930274: T52/J2/V

Liga 598930274 Información oficial sobre el partido 598930274 en Hattrick

28.01.2017 14:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 2 / V.143 (5656)

Los Bukis Alineación oficial del equipo 'Los Bukis' en el partido 2 - 1 Valinor Knicks Alineación oficial del equipo 'Valinor Knicks' en el partido
0 - 1 Pepe Zozaya (29')
Knud Kristensen (31') 1 - 1
Thomi Guenot (71') 2 - 1
Los Bukis Alineación oficial del equipo 'Los Bukis' en el partido 2 - 1 Valinor Knicks Alineación oficial del equipo 'Valinor Knicks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Bukis Alineación oficial del equipo 'Los Bukis' en el partido 2 - 0 Valinor Knicks Alineación oficial del equipo 'Valinor Knicks' en el partido
Tiene un resultado normal 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Bukis

Goles Goles

  • 112 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 del partit, el jugador Knud Kristensen de Bukis va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 71 (Gol por el centro): Bukis va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 71 Thomi Guenot va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner peinado): Thomas Schleicher hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Bahador Afshari Kia havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Eduard Dobrodeev gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Fabio Argento va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Oimir Çaushi. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Valinor Knicks

Goles Goles

  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): El jugador de Valinor Pepe Zozaya va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 29 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Valinor va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Daniel Jiménez Lacima va sortir per sobre el travesser.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Pepe Zozaya de Valinor, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 25, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Valinor va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Leonid Pitsur, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 286 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 81, un contraatac del Valinor no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Filippo Bonci perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pere Ramon Fransech de Valinor la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.