Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Concanos (1599241) - las caballas locas (1598928) » 598918673: T52/J14/III

Liga 598918673 Información oficial sobre el partido 598918673 en Hattrick

22.04.2017 14:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 14 / III.15 (3422)

Concanos Alineación oficial del equipo 'Concanos' en el partido 3 - 0 las caballas locas Alineación oficial del equipo 'las caballas locas' en el partido
Ignacio Olmo Vélez (6') 1 - 0
Freddy Raquin (9') 2 - 0
José Marcos (86') 3 - 0
Concanos Alineación oficial del equipo 'Concanos' en el partido 3 - 0 las caballas locas Alineación oficial del equipo 'las caballas locas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Concanos Alineación oficial del equipo 'Concanos' en el partido 2 - 0 las caballas locas Alineación oficial del equipo 'las caballas locas' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Concanos

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 6 minuts, el tirador de faltes del Concanos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ignacio Olmo Vélez, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Freddy Raquin, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Concanos.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Concanos a 3 - 0. José Marcos va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30, Óscar Arambide gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Nikos Prezas va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del caballas. La jugada d'estratègia del Concanos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ignacio Olmo Vélez va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 83 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Airam Ruiz Romero, que no va rendir al seu nivell habitual.

las caballas locas

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): caballas van sortir al contraatac al minut 31, però Simó Mongay va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 253 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): caballas van seguir progressant per la banda dreta. Gonzalo Julián Schwab va tenir la seva oportunitat al minut 34, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): caballas van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 57, però el xut de Gonzalo Julián Schwab des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): caballas van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 70, però Miguel Claverol va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de caballas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Matxin Martzilla va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Simó Mongay de caballas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Matxin Martzilla de caballas es va guanyar la targeta groga merescudament.