Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Andovalaos (795200) - La Menorquina F.C. (486583) » 598918581: T52/J5/III

Liga 598918581 Información oficial sobre el partido 598918581 en Hattrick

18.02.2017 14:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 5 / III.14 (3421)

MENISCOS ROTOS TEAM Alineación oficial del equipo 'MENISCOS ROTOS TEAM' en el partido 2 - 2 Marcove C.F. Alineación oficial del equipo 'Marcove C.F.' en el partido
0 - 1 Gaitán Vasallo (42')
Tunç Salat (72') 1 - 1
Albert Guly Kovács (81') 2 - 1
2 - 2 Gaitán Vasallo (89')
MENISCOS ROTOS TEAM Alineación oficial del equipo 'MENISCOS ROTOS TEAM' en el partido 2 - 2 Marcove C.F. Alineación oficial del equipo 'Marcove C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MENISCOS ROTOS TEAM Alineación oficial del equipo 'MENISCOS ROTOS TEAM' en el partido 0 - 2 Marcove C.F. Alineación oficial del equipo 'Marcove C.F.' en el partido
Tiene suerte 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MENISCOS ROTOS TEAM

Goles Goles

  • 143 Minuto 72 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de MENISCOS eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 72, Tunç Salat va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.
  • 137 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Oleg Vabec va anar a parar al cap de Albert Guly Kovács que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a MENISCOS el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 16 (Ocasión de contra por la izquierda): MENISCOS van sortir al contraatac al minut 16, però Oleg Vabec va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Albert Guly Kovács del MENISCOS ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 213 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): David Charroin de MENISCOS va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 67, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Willhelm Piper de MENISCOS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78 de partit, Willhelm Piper de MENISCOS va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Marcove C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): Marcove agafava avantatge al minut 42 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Gaitán Vasallo amb mestria.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 89 minuts Gaitán Vasallo va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Marcove va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local David 'la Araña' Rodríguez va desviar el xut final de Barreña Navarrete després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Marcove va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 29, quan Francisco Groni va quedar-se sol davant el porter David 'la Araña' Rodríguez, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Lucas Pujadas ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 215 Minuto 44 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gabriel Vasconcelos va superar els defenses rivals per velocitat al minut 44 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 261 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Marcove va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Sebastian 'Pitu' Saratxa es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sebastian 'Pitu' Saratxa de Marcove amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): George Costache ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 305 Minuto 82 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Gabriel Vasconcelos va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.