Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barroso (1459802) - rayitus vallekanus (125815) » 598918458: T52/J2/III

Liga 598918458 Información oficial sobre el partido 598918458 en Hattrick

28.01.2017 14:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 2 / III.12 (3419)

Barroso Alineación oficial del equipo 'Barroso' en el partido 5 - 1 rayitus vallekanus Alineación oficial del equipo 'rayitus vallekanus' en el partido
0 - 1 Roger Casanova (27')
Henriks Lācis (36') 1 - 1
Josua Rigamonti (40') 2 - 1
Henriks Lācis (42') 3 - 1
Henriks Lācis (49') 4 - 1
Josua Rigamonti (78') 5 - 1
Barroso Alineación oficial del equipo 'Barroso' en el partido 5 - 1 rayitus vallekanus Alineación oficial del equipo 'rayitus vallekanus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Barroso Alineación oficial del equipo 'Barroso' en el partido 2 - 0 rayitus vallekanus Alineación oficial del equipo 'rayitus vallekanus' en el partido
Tiene bastante suerte 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barroso

Goles Goles

  • 112 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 del partit, el jugador Henriks Lācis de Barroso va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 els aficionats van embogir quan en Josua Rigamonti va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Barroso.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Henriks Lācis es va introduir dins la defensa central al minut 42, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 105 Minuto 49 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Henriks Lācis rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Florin Baţu, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 4 - 1 a l'estadi!
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del rayitus. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Josua Rigamonti la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Barroso es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 5 - 1 arribava al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 24 (Ocasión de falta): Amb 24 minuts disputats, Valentín Prado gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però 和希 (Kazuki) 神崎 (Kamizaki) va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64, Jovan Damjanić gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però 和希 (Kazuki) 神崎 (Kamizaki) va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

rayitus vallekanus

Goles Goles

  • 119 Minuto 27 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip rayitus va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Roger Casanova va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 25 (Ocasión de contra de falta): rayitus va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Eduardo Caño va anar a parar a les mans del porter.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): rayitus va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 39, quan Sandro Balodis Matesanz va quedar-se sol davant el porter Ovidiu-Marian Duică, però aquest va poder aturar el xut.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de rayitus va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ariel Tyrański va sortir per sobre el travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 23 (Evento clima: sol, OK técnico): Hendrick van Orden semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.