Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pony Bravo (797964) - Rojillos Pirinaikos (315001) » 598917915: T52/J6/III

Liga 598917915 Información oficial sobre el partido 598917915 en Hattrick

25.02.2017 14:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 6 / III.2 (3409)

Pony Bravo Alineación oficial del equipo 'Pony Bravo' en el partido 0 - 0 Rojillos Pirinaikos Alineación oficial del equipo 'Rojillos Pirinaikos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pony Bravo Alineación oficial del equipo 'Pony Bravo' en el partido 2 - 0 Rojillos Pirinaikos Alineación oficial del equipo 'Rojillos Pirinaikos' en el partido
Tiene mala suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pony Bravo

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 7 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de 董 (Tung) 睿友 (Ruiyou) quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Pony per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 18, quan Josu Belloso va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Lucian Erbatu va estar a punt d'avançar els locals al minut 38 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43 es va veure una gran oportunitat per a Pony per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Lucian Erbatu, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 220 Minuto 61 (Ocasión de falta): Amb 61 minuts disputats, Davide Tomé gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Énès Séguineau va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Dragan Palakarchev del Pony ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sameer Bin Abdul Al-Suwaidi de Pony va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Dragan Palakarchev, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Rojillos Pirinaikos

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Pirinaikos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Astolfo Crivelli va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Pirinaikos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 39, però el xut de Astolfo Crivelli des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Pirinaikos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Dante Zese, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): Pirinaikos van sortir al contraatac al minut 87, però Riccardo Del Nero va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Sergio Espiga.