Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cala Millor FC (123569) - Lucentum!!!!! (123084) » 598917759: T52/J9/II

Liga 598917759 Información oficial sobre el partido 598917759 en Hattrick

18.03.2017 14:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 9 / II.3 (3406)

Cala Millor FC Alineación oficial del equipo 'Cala Millor FC' en el partido 0 - 3 Lucentum!!!!! Alineación oficial del equipo 'Lucentum!!!!!' en el partido
0 - 1 Nikos Themistokli (35')
0 - 2 Nikos Themistokli (41')
0 - 3 Alberto Pérez (64')
Cala Millor FC Alineación oficial del equipo 'Cala Millor FC' en el partido 0 - 3 Lucentum!!!!! Alineación oficial del equipo 'Lucentum!!!!!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cala Millor FC Alineación oficial del equipo 'Cala Millor FC' en el partido 2 - 0 Lucentum!!!!! Alineación oficial del equipo 'Lucentum!!!!!' en el partido
Tiene mala suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cala Millor FC

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): millor va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 26 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Petar 'Machine' Guzijan ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 203 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Olivier Ralf i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a millor, però el xut de Kosmas Fouskotidis va sortir bastant desviat.
  • 202 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al 56, Kosmas Fouskotidis hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Olivier Ralf. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Gerardo Alvarez de millor va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 201 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Kosmas Fouskotidis va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Lucentum!!!!!

Goles Goles

  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 35, quan Nikos Themistokli va posar els visitants Lucentum!!!!! per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 41, Lucentum!!!!! va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Nikos Themistokli.
  • 119 Minuto 64 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Lucentum!!!!! va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Alberto Pérez va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 4 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Agris Pugejs al minut 4 semblava entrar, però Diego Pardo va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 235 Minuto 30 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Nikos Themistokli de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 205 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Adolfo Orjuela va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Youri Boersen, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lucentum!!!!! va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jorge Gana va sortir per sobre el travesser.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Nikos Themistokli, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 44 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Lucentum!!!!! va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): Lucentum!!!!! van sortir al contraatac al minut 48, però Nikos Themistokli va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 286 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 57, un contraatac del Lucentum!!!!! no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Salvatore Pazè perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.