Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zaragoza Lions (1592337) - Alicante citygangg (311631) » 586517504: T51/J7/VII

Liga 586517504 Información oficial sobre el partido 586517504 en Hattrick

12.11.2016 15:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 7 / VII.792 (38828)

Racócatalà FC Alineación oficial del equipo 'Racócatalà FC' en el partido 0 - 1 CD Dvarg Alineación oficial del equipo 'CD Dvarg' en el partido
0 - 1 José Matas (40')
Racócatalà FC Alineación oficial del equipo 'Racócatalà FC' en el partido 0 - 1 CD Dvarg Alineación oficial del equipo 'CD Dvarg' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racócatalà FC Alineación oficial del equipo 'Racócatalà FC' en el partido 0 - 2 CD Dvarg Alineación oficial del equipo 'CD Dvarg' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racócatalà FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Racócatalà va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ole Amdisen, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Racócatalà, l'equip va recuperar la pilota al minut 28 i va contraatacar. En Yiannis Froulakis va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Racócatalà va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Janko Perutović, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Racócatalà van sortir al contraatac al minut 82, però Mario Balbín va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Ole Amdisen va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 301 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Flavius Miron, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

CD Dvarg

Goles Goles

  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 40, quan José Matas va posar els visitants Dvarg per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Dvarg va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local José Esteban de Paula va desviar el xut final de Iuliu Zegheru després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Dvarg quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Raül Furadada va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, José Matas es va quedar sol davant del porter, al minut 71. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Racócatalà. La jugada d'estratègia del Dvarg per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Lokiz Garaitona va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Després de 81 minuts, Iuliu Zegheru va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però José Esteban de Paula va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 34 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 34 va fer que Sebastián Treviño de Dvarg hagués d'abandonar el terreny de joc. Ignacio Galarreta va entrar al terreny de joc per suplir-lo.