Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Al LoRo !!! (772631) - Los Corsarios F.C. (1338421) » 586399845: T51/J7/IV

Liga 586399845 Información oficial sobre el partido 586399845 en Hattrick

12.11.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 7 / IV.35 (3458)

Neniel F.C. Alineación oficial del equipo 'Neniel F.C.' en el partido 5 - 1 gadeira fc Alineación oficial del equipo 'gadeira fc' en el partido
Alain Raynaud (18') 1 - 0
Guido Reiser (38') 2 - 0
Leo Larsson (41') 3 - 0
Juan Manuel Pombo (51') 4 - 0
4 - 1 Mattheus Van Den Bossche (73')
Leo Larsson (88') 5 - 1
Neniel F.C. Alineación oficial del equipo 'Neniel F.C.' en el partido 5 - 1 gadeira fc Alineación oficial del equipo 'gadeira fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Neniel F.C. Alineación oficial del equipo 'Neniel F.C.' en el partido 3 - 0 gadeira fc Alineación oficial del equipo 'gadeira fc' en el partido
Tiene suerte 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Neniel F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del gadeira. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Alain Raynaud la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Neniel es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 18.
  • 119 Minuto 38 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Guido Reiser va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 0 al minut 38.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Neniel va augmentar la diferència quan Leo Larsson no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 134 Minuto 51 (Gol de penalti): Als 51 minuts de joc, els nois de Neniel van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Juan Manuel Pombo augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 0.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): Neniel va aconseguir el 5 - 1 quan Leo Larsson va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Pavel Cocian una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 40, però una magnífica aturada de José Orando Piris va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Neniel a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Alain Raynaud va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 218 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner peinado): Johann Kubin quasi marca en una jugada assajada de córner que Pavel Cocian havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Al minut 83 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Hanns Korsch de Neniel va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bendiks Bajema de Neniel va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 71 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Aiman Al-Medhwahi no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

gadeira fc

Goles Goles

  • 152 Minuto 73 (Gol por la izquierda): gadeira va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 1 quan Mattheus Van Den Bossche va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 39 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Pavel Cocian, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Neniel, però Orjo Kuoppala no va poder encertar el xut.
  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de gadeira van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Mattheus Van Den Bossche va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de gadeira va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mattheus Van Den Bossche, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.