Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kinklau (797458) - Nacional de Canarias (1596346) » 586399489: T51/J1/IV

Liga 586399489 Información oficial sobre el partido 586399489 en Hattrick

01.10.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 1 / IV.29 (3452)

kinklau Alineación oficial del equipo 'kinklau' en el partido 2 - 2 Nacional de Canarias Alineación oficial del equipo 'Nacional de Canarias' en el partido
0 - 1 Klemens Gągało (20')
林 (Lin) 翊浩 (Yihao) (23') 1 - 1
Miliano Cabrera (29') 2 - 1
2 - 2 Josep Maria Gandia (32')
kinklau Alineación oficial del equipo 'kinklau' en el partido 2 - 2 Nacional de Canarias Alineación oficial del equipo 'Nacional de Canarias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
kinklau Alineación oficial del equipo 'kinklau' en el partido 2 - 0 Nacional de Canarias Alineación oficial del equipo 'Nacional de Canarias' en el partido
Tiene un resultado normal 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kinklau

Goles Goles

  • 138 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): Nacho Carranes estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. 林 (Lin) 翊浩 (Yihao) va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 23.
  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Miliano Cabrera de kinklau aconseguir un gol al minut 29 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): kinklau va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Klement Bajza en un 1 contra 1 amb el porter William Peñaherrera, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Nacho Carranes una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 31, però una magnífica aturada de William Peñaherrera va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): kinklau va estar a punt de posar-se per davant al minut 47 però Albertino Carneiro va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): kinklau va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 68 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Miliano Cabrera ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Al minut 88 es va veure una gran oportunitat per a kinklau per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Nacho Carranes, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Nicolàs Serradell de kinklau es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Mariano Hernando de kinklau va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 21 (Tirita): Al minut 21 de partit, el jugador Nacho Carranes de kinklau es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 6 (Evento clima: sol, OK técnico): Nicolàs Serradell semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Nacional de Canarias

Goles Goles

  • 141 Minuto 20 (Gol de contra por el centro): Klemens Gągało va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Nacional, al minut 20. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Nacional van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 2 mitjançant en Josep Maria Gandia.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): Nacional van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 80, però Thomas Chiariello va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 81 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Thomas Chiariello després que el jugador de Nacional li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 34 (Lesión): El jugador de Nacional Alain Burgaleta va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. José María Beltrán Pedreira va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 67 (Lesión leve): Stéphane Dumur de Nacional va abandonar el terreny de joc després de 67 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Guido Kasper va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): En Miloš Grund de Nacional va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Teobaldo Mayorga va prendre el seu rol al minut 87.