Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Marabú FC (776191) - Golden Kikos (438802) » 586398751: T51/J13/IV

Liga 586398751 Información oficial sobre el partido 586398751 en Hattrick

24.12.2016 14:00:00
Liga: Temporada 51 / Jornada 13 / IV.15 (3438)

Urawa Reds FC Alineación oficial del equipo 'Urawa Reds FC' en el partido 0 - 3 Golden Kikos Alineación oficial del equipo 'Golden Kikos' en el partido
0 - 1 Óscar Delcarte (26')
0 - 2 Noelio Castrovido (36')
0 - 3 Kendor Ekisoain (50')
Urawa Reds FC Alineación oficial del equipo 'Urawa Reds FC' en el partido 0 - 3 Golden Kikos Alineación oficial del equipo 'Golden Kikos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Urawa Reds FC Alineación oficial del equipo 'Urawa Reds FC' en el partido 1 - 2 Golden Kikos Alineación oficial del equipo 'Golden Kikos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,8 % 1,8 % 83,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Urawa Reds FC

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner peinado): Mateo Corzo hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en José Aldana havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Urawa va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 21 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Vador Gibert ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Urawa va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Vicente Camprodón, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 209 Minuto 30 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Noelio Castrovido? Un error clamorós seu va donar a Mamoune Boubbou una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Georges Beltrametti i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Urawa, però el xut de Ramon Becat va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mamoune Boubbou de Urawa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Golden Kikos

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): Amb 26 minuts jugats, Óscar Delcarte de Golden va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Noelio Castrovido de Golden va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 36. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Kendor Ekisoain va aprofitar un error defensiu al minut 50, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Golden.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Josep Maria Almar quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Enol Prados, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Sergio Faquel, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 67 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Golden va quedar sense poder incrementar el seu marcador.