Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

rudies (773790) - Ciudad de Zaragoza S.D. (798529) » 572617932: T50/J2/VII

Liga 572617932 Información oficial sobre el partido 572617932 en Hattrick

18.06.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 2 / VII.817 (38853)

Por Charly! Alineación oficial del equipo 'Por Charly!' en el partido 2 - 0 Ciudad de Zaragoza S.D. Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Zaragoza S.D.' en el partido
Michael Fliegner (40') 1 - 0
Carlos Solé (41') 2 - 0
Por Charly! Alineación oficial del equipo 'Por Charly!' en el partido 2 - 0 Ciudad de Zaragoza S.D. Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Zaragoza S.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Por Charly! Alineación oficial del equipo 'Por Charly!' en el partido 2 - 0 Ciudad de Zaragoza S.D. Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Zaragoza S.D.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Por Charly!

Goles Goles

  • 124 Minuto 40 (Gol de penalti): Corria el minut 40, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Charly! s'avançava en el marcador després que en Michael Fliegner xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Carlos Solé va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Charly! van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Nacho Zavala, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Ciudad de Zaragoza S.D.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 21 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Zaragoza al minut 21, però el xut de Edgardo Ibiaga va topar amb la tanca defensiva.
  • 253 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Zaragoza van seguir progressant per la banda dreta. Argimiro Romero va tenir la seva oportunitat al minut 74, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Calixto Junguito va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Carlos Malvárez rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 88 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Geovanny Bustillos, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Calixto Junguito de Zaragoza es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fernando Rubio Marín es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.