Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Messi & Robinho & Silva (1459311) - Hüsker Dü FC (310797) » 572571227: T50/J3/VI

Liga 572571227 Información oficial sobre el partido 572571227 en Hattrick

25.06.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 3 / VI.1007 (15325)

Messi & Robinho & Silva Alineación oficial del equipo 'Messi & Robinho & Silva' en el partido 0 - 4 Hüsker Dü FC Alineación oficial del equipo 'Hüsker Dü FC' en el partido
0 - 1 Zack Thomson (21')
0 - 2 Julio Antonio Riaño (33')
0 - 3 Teo Tewari (34')
0 - 4 Julio Antonio Riaño (60')
Messi & Robinho & Silva Alineación oficial del equipo 'Messi & Robinho & Silva' en el partido 0 - 4 Hüsker Dü FC Alineación oficial del equipo 'Hüsker Dü FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Messi & Robinho & Silva Alineación oficial del equipo 'Messi & Robinho & Silva' en el partido 0 - 4 Hüsker Dü FC Alineación oficial del equipo 'Hüsker Dü FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Messi & Robinho & Silva

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 74 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de MRS van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 74 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Randy Elze, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): En Fedor Kiselev de MRS va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Imanol Arniko va prendre el seu rol al minut 78.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Giuseppe Elli no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 302 Minuto 63 (Evento clima: lluvia, OK potente): Baldassarre Bonesi no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Hüsker Dü FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Zack Thomson que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Hüsker.
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Julio Antonio Riaño va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Hüsker van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Teo Tewari va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 184 Minuto 60 (Gol de penalti): Hüsker va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 4, quan Julio Antonio Riaño va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Kalolo Ferguson va marcar al minut 2 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Massimo Cipollini va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 284 Minuto 73 (Ocasión de penalti): Julio Antonio Riaño de Hüsker va fallar un penal al minut 73, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, el Hüsker va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Lakhdar Meniri s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 59 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Teo Tewari, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.