Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

santa potra fc (435059) - TorrelasVegas F.C. (1430735) » 572564183: T50/J5/VI

Liga 572564183 Información oficial sobre el partido 572564183 en Hattrick

09.07.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 5 / VI.881 (15199)

Baraka FC Alineación oficial del equipo 'Baraka FC' en el partido 2 - 5 F.C. Brancos Alineación oficial del equipo 'F.C. Brancos' en el partido
0 - 1 Unknown Player (14')
0 - 2 Unknown Player (18')
Unknown Player (47') 1 - 2
1 - 3 Unknown Player (64')
Unknown Player (67') 2 - 3
2 - 4 Unknown Player (71')
2 - 5 Unknown Player (72')
Baraka FC Alineación oficial del equipo 'Baraka FC' en el partido 2 - 5 F.C. Brancos Alineación oficial del equipo 'F.C. Brancos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Baraka FC Alineación oficial del equipo 'Baraka FC' en el partido 1 - 2 F.C. Brancos Alineación oficial del equipo 'F.C. Brancos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,7 % 0,2 % 94,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Baraka FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 47 (Gol de contra por el centro): Andrzej Rogoż va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Baraka, al minut 47. El marcador va canviar a 1 - 2.
  • 101 Minuto 67 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Joseba Zubizarreta trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): El Baraka va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 29, però en Mieczysław Smółka va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): Ilpo Jaakkola de Baraka va abandonar el terreny de joc després de 38 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jorge Manuel Topete va entrar en el seu lloc.

F.C. Brancos

Goles Goles

  • 118 Minuto 14 (Gol evento especial córner peinado): En Samuel Iruegas entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Brancos, un peu providencial d'en Martín Sáinz Diez va situar el 0-1 al panell digital.
  • 181 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18, Giancarlo Divizia va augmentar l'avantatge de Brancos a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Brancos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Gaspar Bohigues va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 3 pujava al marcador.
  • 180 Minuto 71 (Gol de falta): Al minut 71, una falta xutada per Juan Carlos Loaysa va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 2 - 4 per a Brancos. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 180 Minuto 72 (Gol de falta): Juan Carlos Loaysa va incrementar l'avantatge a 2 - 5 per a Brancos gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Argider Ubakelua, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Argider Ubakelua va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 de partit, Juan Francisco Vargas Segovia va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 46 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Juan Carlos Loaysa va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Giancarlo Divizia al minut 65, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 54, Juan Francisco Vargas Segovia de Brancos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adrián Valdeón de Brancos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 23 (Lesión leve): En Juan Francisco Vargas Segovia ocupà el lloc d'en Martín Sáinz Diez al 23 minuts, dos minuts després que el jugador de Brancos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 57 (Tirita): Era el minut 57 quan després d'una dura entrada, el jugador Juan Francisco Vargas Segovia de Brancos s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.