Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Chamanes de Ronda (992719) - Union Real (1416839) » 572560078: T50/J1/VI

Liga 572560078 Información oficial sobre el partido 572560078 en Hattrick

11.06.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 1 / VI.808 (15126)

Los Chamanes de Ronda Alineación oficial del equipo 'Los Chamanes de Ronda' en el partido 3 - 0 Union Real Alineación oficial del equipo 'Union Real' en el partido
Belatz Lubiain (21') 1 - 0
Lim Meng Shun (80') 2 - 0
Belatz Lubiain (81') 3 - 0
Los Chamanes de Ronda Alineación oficial del equipo 'Los Chamanes de Ronda' en el partido 3 - 0 Union Real Alineación oficial del equipo 'Union Real' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Los Chamanes de Ronda Alineación oficial del equipo 'Los Chamanes de Ronda' en el partido 6 - 0 Union Real Alineación oficial del equipo 'Union Real' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Chamanes de Ronda

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): El jugador Belatz Lubiain de Chamanes, després de 21 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Lim Meng Shun va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Chamanes va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Belatz Lubiain va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ermegildo Iturriospe va estar a punt de sentenciar el partit al minut 35, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Lim Meng Shun, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): En Jean-Maurice Bailly, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Lim Meng Shun gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però José Villoldo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Union Real

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): En Thomas Hallberg va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 262 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Thomas Hallberg per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 61, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 286 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Union, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Roberto Carlos Mastalli va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.