Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MrSekoa YT (1599338) - Peña El Carota (1585719) » 572559180: T50/J14/VI

Liga 572559180 Información oficial sobre el partido 572559180 en Hattrick

10.09.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 14 / VI.791 (15109)

MrSekoa YT Alineación oficial del equipo 'MrSekoa YT' en el partido 1 - 0 Peña El Carota Alineación oficial del equipo 'Peña El Carota' en el partido
Francesc Graupera (88') 1 - 0
MrSekoa YT Alineación oficial del equipo 'MrSekoa YT' en el partido 1 - 0 Peña El Carota Alineación oficial del equipo 'Peña El Carota' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MrSekoa YT Alineación oficial del equipo 'MrSekoa YT' en el partido 2 - 0 Peña El Carota Alineación oficial del equipo 'Peña El Carota' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MrSekoa YT

Goles Goles

  • 122 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Francesc Graupera de MrS YT aconseguir un gol al minut 88 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Eric Magriñà del MrS YT ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 208 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ricard Batllori de MrS YT va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Mateu Cougil que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 220 Minuto 33 (Ocasión de falta): Miquel Guiu quasi dona a MrS YT l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 220 Minuto 78 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 78 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Miquel Guiu va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): El jugador local Eric Magriñà per poc que no incrementa el marcador al minut 88. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jairo Patarroyo va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mateu Cougil de MrS YT la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 80 (Lesión): MrS YT es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Alberto Zuriano no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Miguel Guzmán Alfarache al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 10 (Evento clima: sol, OK técnico): Mateu Cougil semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Peña El Carota

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Koppány Konkoly de Carota va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.