Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Reusfc2000 (47786) - Pomelitos kivis (1431668) » 572538438: T50/J9/VI

Liga 572538438 Información oficial sobre el partido 572538438 en Hattrick

06.08.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 9 / VI.421 (14739)

Xixon del Alma Alineación oficial del equipo 'Xixon del Alma' en el partido 0 - 2 Atletico Holofernes Alineación oficial del equipo 'Atletico Holofernes' en el partido
0 - 1 Nariman Nazirov (23')
0 - 2 Simeón Coalla (82')
Xixon del Alma Alineación oficial del equipo 'Xixon del Alma' en el partido 0 - 2 Atletico Holofernes Alineación oficial del equipo 'Atletico Holofernes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Xixon del Alma Alineación oficial del equipo 'Xixon del Alma' en el partido 7 - 0 Atletico Holofernes Alineación oficial del equipo 'Atletico Holofernes' en el partido
Tiene que atarse una piedra al pie y tirarse al mar 6.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un mega EJEA (9)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xixon del Alma

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Árni Viðberg del Xixon ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Joonas Vessonen hauria d'haver estat gol al minut 35 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Xixon Árni Viðberg quasi va assolir l'empat al minut 39 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 215 Minuto 41 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Árni Viðberg va rebre molts aplaudiments. Al minut 41 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 212 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, Constantin Bulintiş va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Guillaume Capron va estar a punt de marcar al minut 51 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Árni Viðberg de Xixon amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Veselin Vúlkov, en lloc de córrer, relliscava.
  • 301 Minuto 69 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Guillaume Capron, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Atletico Holofernes

Goles Goles

  • 141 Minuto 23 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Holofernes van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Nariman Nazirov.
  • 140 Minuto 82 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Holofernes va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Simeón Coalla aconseguint el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 36, un contraatac del Holofernes no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Konrad Szóstek perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 85 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Matthias Vanoutrive no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.