Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pinazinho F.C. (994364) - Ariquitaun F.C. (120083) » 572508349: T50/J4/V

Liga 572508349 Información oficial sobre el partido 572508349 en Hattrick

02.07.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 4 / V.140 (5653)

Pinazinho F.C. Alineación oficial del equipo 'Pinazinho F.C.' en el partido 0 - 4 Ariquitaun F.C. Alineación oficial del equipo 'Ariquitaun F.C.' en el partido
0 - 1 Unknown Player (49')
0 - 2 Unknown Player (73')
0 - 3 Unknown Player (76')
0 - 4 Unknown Player (83')
Pinazinho F.C. Alineación oficial del equipo 'Pinazinho F.C.' en el partido 0 - 4 Ariquitaun F.C. Alineación oficial del equipo 'Ariquitaun F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Pinazinho F.C. Alineación oficial del equipo 'Pinazinho F.C.' en el partido 2 - 4 Ariquitaun F.C. Alineación oficial del equipo 'Ariquitaun F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,0 % 1,5 % 84,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pinazinho F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Pinazinho David Garbo quasi marca al minut 80 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Önsal Uray l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 202 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al 82, Louie Crow hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Mohammad Kazem Zahedi. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 39 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Germán Vázquez Chavarri després que el jugador de Pinazinho li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 58, Danel Zilonizsalaegi de Pinazinho va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): Pedro Tomás Iriztain de Pinazinho va abandonar el terreny de joc després de 42 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Louie Crow va entrar en el seu lloc.

Ariquitaun F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 49 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Vasil Hinchev va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al minut 73, un xut de Vasil Hinchev des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Muharrem Kanık de Ariquitaun va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 76. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 138 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Jens-Dietrich Dänemark arribés a peus de Vasil Hinchev, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Ariquitaun el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Muharrem Kanık després de 87 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Eguzki Aretxalaga va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Igor Raymer de Ariquitaun va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 59 (Lesión): Ariquitaun es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Giga Asanidze no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Włodzimierz Szych al camp.