Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inter Club TorraKollonS (796449) - FC Rangers Boti (1458592) » 572500858: T50/J7/V

Liga 572500858 Información oficial sobre el partido 572500858 en Hattrick

23.07.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 7 / V.6 (5519)

Karmelomanos Alineación oficial del equipo 'Karmelomanos' en el partido 2 - 0 SD Cospeito Alineación oficial del equipo 'SD Cospeito' en el partido
Josu Gentil-Lloch (36') 1 - 0
Josu Gentil-Lloch (52') 2 - 0
Karmelomanos Alineación oficial del equipo 'Karmelomanos' en el partido 2 - 0 SD Cospeito Alineación oficial del equipo 'SD Cospeito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Karmelomanos Alineación oficial del equipo 'Karmelomanos' en el partido 2 - 0 SD Cospeito Alineación oficial del equipo 'SD Cospeito' en el partido
Tiene un resultado normal 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Karmelomanos

Goles Goles

  • 120 Minuto 36 (Gol de falta): Josu Gentil-Lloch va donar a Karmelomanos un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 134 Minuto 52 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Karmelomanos i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 52 minuts de joc. Mentre en Josu Gentil-Lloch el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Karmelomanos va estar a punt de posar-se per davant al minut 9 però Marcial da Pobra va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Marcial da Pobra del Karmelomanos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Cassià Miralles va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25 es va veure una gran oportunitat per a Karmelomanos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Cassià Miralles, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Passaven 60 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Marcial da Pobra va rematar alt.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Josu Gentil-Lloch es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 235 Minuto 77 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Marcial da Pobra va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Vincent Boudet al minut 78 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jaime Ruiz de Alarcón va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 205 Minuto 80 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Karmelomanos va estar a punt de marcar quan Jaime Ruiz de Alarcón va fer una passada impressionant a Marcial da Pobra, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 58, José Alfonso Mínguez Tahona de Karmelomanos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

SD Cospeito

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 84, quan un error defensiu va deixar Mykyta Kolomiychenko completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 59 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Czesław Gładkowski va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Frans Qvintus.