Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Bostjalona (314295) - gerrtrudis (802214) » 572500359: T50/J8/IV

Liga 572500359 Información oficial sobre el partido 572500359 en Hattrick

30.07.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 8 / IV.61 (3484)

FC Bostjalona Alineación oficial del equipo 'FC Bostjalona' en el partido 1 - 4 Guau Boys II Alineación oficial del equipo 'Guau Boys II' en el partido
Miguel Cantonal (9') 1 - 0
1 - 1 Jorge Vayá (34')
1 - 2 Houssaïn Chôeman (39')
1 - 3 Jaime Halcón (82')
1 - 4 Jaime Halcón (85')
FC Bostjalona Alineación oficial del equipo 'FC Bostjalona' en el partido 1 - 4 Guau Boys II Alineación oficial del equipo 'Guau Boys II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Bostjalona Alineación oficial del equipo 'FC Bostjalona' en el partido 2 - 3 Guau Boys II Alineación oficial del equipo 'Guau Boys II' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,1 % 27,8 % 45,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Bostjalona

Goles Goles

  • 108 Minuto 9 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 9, en Chiqui González Andía la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Miguel Cantonal que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 18 (Ocasión de penalti): Al minut 18 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Roberto Eregui, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Bostjalona Mario Igueríbar quasi va assolir l'empat al minut 44 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 218 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Adolfo Puig va entorpir al marcador d'en Mario Igueríbar per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Miguel Cantonal quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 200 Minuto 84 (Ocasión de falta): Roberto Eregui va xutar una falta al minut 84 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.
  • 203 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Bostjalona va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Santiago Rojas va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Didier Argüello va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Chiqui González Andía de Bostjalona amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

Guau Boys II

Goles Goles

  • 162 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Jorge Vayá, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 34.
  • 139 Minuto 39 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Guau Houssaïn Chôeman va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Roberto Eregui va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 2 al marcador.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jaime Halcón va augmentar l'avantatge de Guau a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Jaime Halcón va ser l'anotador del 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Bostjalona. La jugada d'estratègia del Guau per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Jorge Vayá va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86 孟 (Takeshi) 広瀬 (Hirose) va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Enzo Gardelliano, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jaime Halcón.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): El jugador de Guau Negu Lamariano va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Dennis Perazo va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): En Rudolf Laureau ocupà el lloc d'en Dennis Perazo al 87 minuts, dos minuts després que el jugador de Guau quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.