Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lucer (122646) - C.E. Lliçà d'Amunt (1368808) » 572500046: T50/J1/IV

Liga 572500046 Información oficial sobre el partido 572500046 en Hattrick

11.06.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 1 / IV.56 (3479)

lucer Alineación oficial del equipo 'lucer' en el partido 0 - 3 Bloquejats Alineación oficial del equipo 'Bloquejats' en el partido
0 - 1 Lucas Morás (43')
0 - 2 Gabino da Estaca (80')
0 - 3 Salko Filipović (84')
lucer Alineación oficial del equipo 'lucer' en el partido 0 - 3 Bloquejats Alineación oficial del equipo 'Bloquejats' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
lucer Alineación oficial del equipo 'lucer' en el partido 1 - 4 Bloquejats Alineación oficial del equipo 'Bloquejats' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,1 % 0,2 % 93,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lucer

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): lucer va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ezequiel Irimo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ramón María Fernández Moreno.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 35 per blocar una centrada d'en Sergi Fuster va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de lucer.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Giovanbattista Spaggiari del lucer ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jinne Woudwijk de lucer es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ezequiel Irimo de lucer la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Magnar Wulff de lucer amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 25 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 25 de partit, quan un jugador de lucer, en Eduard Tahrinský, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 73 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Fausto Grande ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Bloquejats

Goles Goles

  • 173 Minuto 43 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Lucas Morás va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Gabino da Estaca va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 180 Minuto 84 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 84 pels visitants. En Salko Filipović va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16 de partit, Lucas Morás quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en David Gomensoro va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Krsto Baldigara rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Gabino da Estaca. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, OK potente): Elver Vanegas no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.