Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

arrasador (1332700) - Sensible F.C. (1366039) » 572498478: T50/J1/IV

Liga 572498478 Información oficial sobre el partido 572498478 en Hattrick

11.06.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 1 / IV.28 (3451)

arrasador Alineación oficial del equipo 'arrasador' en el partido 4 - 0 Sensible F.C. Alineación oficial del equipo 'Sensible F.C.' en el partido
Tapan Acharya (24') 1 - 0
José Campoy (41') 2 - 0
Livio Zuffi (64') 3 - 0
Tapan Acharya (82') 4 - 0
arrasador Alineación oficial del equipo 'arrasador' en el partido 4 - 0 Sensible F.C. Alineación oficial del equipo 'Sensible F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
arrasador Alineación oficial del equipo 'arrasador' en el partido 3 - 0 Sensible F.C. Alineación oficial del equipo 'Sensible F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

arrasador

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 els aficionats van embogir quan en Tapan Acharya va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de arrasador.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de arrasador va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en José Campoy progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): En Livio Zuffi de arrasador va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Tapan Acharya va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Livio Zuffi una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 42, però una magnífica aturada de Viktor Beijert va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sensible. La jugada d'estratègia del arrasador per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Tapan Acharya va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El jugador local Tapan Acharya per poc que no incrementa el marcador al minut 86. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Viktor Beijert va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 15 (Tirita (médico)): Tapan Acharya es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): En José Campoy de arrasador va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Sebastian Stechauner va prendre el seu rol al minut 44.
  • 095 Minuto 68 (Lesión): El jugador de arrasador Livio Zuffi va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Yordan Sharkov va entrar en el seu lloc.

Sensible F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): En Amir Hossein Javan va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 14 (Tarjeta roja directa): Al minut 14 en Arturo Giaquinta va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Julio De Ocón de Sensible va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jordi Grootjans de Sensible la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): Sensible va fer una substitució al minut 79. Amir Hossein Javan va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Paco Melonar.