Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club y Deportiva Inaskuenze (1587984) - Los Hombres de Charlie (493101) » 572497443: T50/J8/IV

Liga 572497443 Información oficial sobre el partido 572497443 en Hattrick

30.07.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 8 / IV.9 (3432)

Army of Darkness Alineación oficial del equipo 'Army of Darkness' en el partido 1 - 1 Los Hombres de Charlie Alineación oficial del equipo 'Los Hombres de Charlie' en el partido
0 - 1 Rutmer Brandaris (5')
Eladi Micó (13') 1 - 1
Army of Darkness Alineación oficial del equipo 'Army of Darkness' en el partido 1 - 1 Los Hombres de Charlie Alineación oficial del equipo 'Los Hombres de Charlie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Army of Darkness Alineación oficial del equipo 'Army of Darkness' en el partido 0 - 2 Los Hombres de Charlie Alineación oficial del equipo 'Los Hombres de Charlie' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Army of Darkness

Goles Goles

  • 187 Minuto 13 (Gol tiro lejano): L'entrenador del DaRKNeSS va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 13 va arribar el 1 - 1 quan en Eladi Micó va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Giuseppe Scandaletti de DaRKNeSS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Los Hombres de Charlie

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): En Rutmer Brandaris donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 5 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Al minut 14, un refús desafortunat de Bogusław Buczkowski, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Dave Opdenberg no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 270 Minuto 22 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Konrad Garkowski al minut 22 semblava entrar, però Bogusław Buczkowski va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Dave Opdenberg que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): CharlieMen va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Bogusław Buczkowski va desviar el xut final de Vito Voci després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): CharlieMen va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 79, quan Gyula Mácsai va quedar-se sol davant el porter Bogusław Buczkowski, però aquest va poder aturar el xut.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 30 (Tirita (médico)): Sorin-Cristian Onicescu va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de CharlieMen estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 091 Minuto 53 (Lesión leve): En Jean-Christophe Ducrot ocupà el lloc d'en Perry Willink al 53 minuts, dos minuts després que el jugador de CharlieMen quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.