Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

anturianos (772366) - Sansa Whales (994296) » 558684676: T49/J6/VIII

Liga 558684676 Información oficial sobre el partido 558684676 en Hattrick

26.03.2016 15:10:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 6 / VIII.456 (54257)

anturianos Alineación oficial del equipo 'anturianos' en el partido 2 - 2 drOOpy's Alineación oficial del equipo 'drOOpy's' en el partido
0 - 1 Tirso Abeixón (2')
Honorio Sixto (53') 1 - 1
1 - 2 Gerard Buades (68')
Honorio Sixto (72') 2 - 2
anturianos Alineación oficial del equipo 'anturianos' en el partido 2 - 2 drOOpy's Alineación oficial del equipo 'drOOpy's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
anturianos Alineación oficial del equipo 'anturianos' en el partido 3 - 1 drOOpy's Alineación oficial del equipo 'drOOpy's' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,1 % 1,9 % 15,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

anturianos

Goles Goles

  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del drOOpys. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Honorio Sixto la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del anturianos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 53.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Honorio Sixto, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Yannick Dahle va estar a punt d'empatar per a anturianos quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Ernesto Rastrilla va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miquel Llussà.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Yannick Dahle de anturianos es va emportar una amonestació al minut 73 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 23 (Lesión leve): David Villa de anturianos va abandonar el terreny de joc després de 23 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Abel Rubio Marín va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 30 (Tirita (médico)): Alberto Briones va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de anturianos es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

drOOpy's

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Al minut 2 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Tirso Abeixón que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 172 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Gerard Buades quedar desmarcat i marcar per a drOOpys al minut 68. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de David Verastegui després de 27 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Borja Rodríguez Esquivel va poder desviar-lo a córner.
  • 280 Minuto 32 (Ocasión de falta): Borja Rodríguez Esquivel va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de David Verastegui que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de drOOpys va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ovidiu Andreev va sortir per sobre el travesser.
  • 273 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): drOOpys va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Borja Rodríguez Esquivel va desviar el xut final de Pepe Luis Galván després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gerard Buades de drOOpys la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 67 (Lesión): drOOpys es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Ernesto Rastrilla no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Seberino Bertizberea al camp.