Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC. LA MINA (314527) - Manchustas City (1364860) » 558616069: T49/J4/VII

Liga 558616069 Información oficial sobre el partido 558616069 en Hattrick

12.03.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 4 / VII.255 (38291)

FC. LA MINA Alineación oficial del equipo 'FC. LA MINA' en el partido 3 - 2 C,D, Alcoyano Alineación oficial del equipo 'C,D, Alcoyano' en el partido
Jaime Matute (5') 1 - 0
Haitham Saeed (61') 2 - 0
2 - 1 Tudor Sacu (68')
Silviu Pătrănoiu (81') 3 - 1
3 - 2 Óscar Ambrona (89')
FC. LA MINA Alineación oficial del equipo 'FC. LA MINA' en el partido 3 - 2 C,D, Alcoyano Alineación oficial del equipo 'C,D, Alcoyano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC. LA MINA Alineación oficial del equipo 'FC. LA MINA' en el partido 6 - 0 C,D, Alcoyano Alineación oficial del equipo 'C,D, Alcoyano' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC. LA MINA

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Jaime Matute va donar a MINA un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): MINA va aconseguir el 2 - 0 quan Haitham Saeed va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): MINA va augmentar la diferència quan Silviu Pătrănoiu no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): MINA va estar a punt de posar-se per davant al minut 3 però Konstantin Kemler va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Haitham Saeed, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25, Jaime Matute gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Christoph Blänkner va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El jugador local Konstantin Kemler per poc que no incrementa el marcador al minut 89. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Christoph Blänkner va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 2, Silviu Pătrănoiu de MINA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Haitham Saeed es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 13 (Tirita): Era el minut 13 quan després d'una dura entrada, el jugador Stanislav Kowalczyk de MINA s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

C,D, Alcoyano

Goles Goles

  • 136 Minuto 68 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Dorel Liheţ va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Tudor Sacu se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 2 - 1 al minut 68 per a Alcoyano.
  • 143 Minuto 89 (Gol de contra por la derecha): El jugador Óscar Ambrona de Alcoyano es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 3 - 2 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Alcoyano sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Heinz Krummenacher, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 26 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 262 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Karel Remmelgas per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 69, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tudor Sacu.