Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

aryaas (119980) - Saliso Norangy (124897) » 558613831: T49/J4/VII

Liga 558613831 Información oficial sobre el partido 558613831 en Hattrick

12.03.2016 15:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 4 / VII.215 (38251)

Sporting de Ponferrada Alineación oficial del equipo 'Sporting de Ponferrada' en el partido 3 - 0 Athletic Talarn Alineación oficial del equipo 'Athletic Talarn' en el partido
Ursul Beemster (31') 1 - 0
Zé Casado (34') 2 - 0
Fausto Stagliano (63') 3 - 0
Sporting de Ponferrada Alineación oficial del equipo 'Sporting de Ponferrada' en el partido 3 - 0 Athletic Talarn Alineación oficial del equipo 'Athletic Talarn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sporting de Ponferrada Alineación oficial del equipo 'Sporting de Ponferrada' en el partido 2 - 0 Athletic Talarn Alineación oficial del equipo 'Athletic Talarn' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting de Ponferrada

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ursul Beemster, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Ponferrada se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 31.
  • 130 Minuto 34 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Zé Casado va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 34 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): En Fausto Stagliano va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En David-Emmanuel Lorand va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Ponferrada se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Athletic. La jugada d'estratègia del Ponferrada per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Salvador Jara va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Eduardo Vargas. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58, Majid Amrollahi gairebé va marcar per a Ponferrada des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 78 quan Salvador Jara de Ponferrada gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Majid Amrollahi de Ponferrada va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 19 (Lesión leve): Després de 19 minuts jugats, Marcel Schweinkohlen es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Majid Amrollahi.
  • 095 Minuto 43 (Lesión): Zé Casado no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Eduardo Vargas.

Athletic Talarn

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 60 (Ocasión evento especial córner peinado): Jesús La Porta quasi marca en una jugada assajada de córner que Hargin Ertzilla havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Andrei-Cătălin Stoica de Athletic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): Athletic va fer una substitució al minut 36. Mario Espilla va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Fernando Otaño.
  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): Andrei-Cătălin Stoica de Athletic va abandonar el terreny de joc després de 84 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Alberto Pérez Ponce va entrar en el seu lloc.