Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xerez F.C. (117993) - Sua team (48501) » 558601632: T49/J6/VI

Liga 558601632 Información oficial sobre el partido 558601632 en Hattrick

26.03.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 6 / VI.1021 (15339)

Rosselló Alineación oficial del equipo 'Rosselló' en el partido 1 - 0 Sua team Alineación oficial del equipo 'Sua team' en el partido
Serafín Estelrich (76') 1 - 0
Rosselló Alineación oficial del equipo 'Rosselló' en el partido 1 - 0 Sua team Alineación oficial del equipo 'Sua team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rosselló Alineación oficial del equipo 'Rosselló' en el partido 2 - 0 Sua team Alineación oficial del equipo 'Sua team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rosselló

Goles Goles

  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Serafín Estelrich, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Rosselló se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Rosselló va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan José Miguel Cabes va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Gilbert Boeckxstaens.
  • 220 Minuto 23 (Ocasión de falta): José Miguel Cabes quasi dona a Rosselló l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Rosselló va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 25 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Antonio Ezmir ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Rosselló va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Miguel Riveros en un 1 contra 1 amb el porter Gilbert Boeckxstaens, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Vasil Alexandrov del Rosselló ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Miguel Riveros, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Serafín Estelrich de Rosselló va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 3 (Tirita (médico)): Antonio Ezmir va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Rosselló estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Sua team

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del team sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en David Martín Losada, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 29 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 235 Minuto 58 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Angel Tzvetkovski va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gyde Pach de team la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.