Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

China_Town (1365737) - Kryptón City (992391) » 558596661: T49/J9/VI

Liga 558596661 Información oficial sobre el partido 558596661 en Hattrick

16.04.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 9 / VI.932 (15250)

luis mar-team Alineación oficial del equipo 'luis mar-team' en el partido 3 - 0 A.D.INARPE Alineación oficial del equipo 'A.D.INARPE' en el partido
Clive Barry (2') 1 - 0
Kostadin Kovachev (25') 2 - 0
Stav Awat (25') 3 - 0
luis mar-team Alineación oficial del equipo 'luis mar-team' en el partido 3 - 0 A.D.INARPE Alineación oficial del equipo 'A.D.INARPE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
luis mar-team Alineación oficial del equipo 'luis mar-team' en el partido 5 - 0 A.D.INARPE Alineación oficial del equipo 'A.D.INARPE' en el partido
Tiene mala suerte 4.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

luis mar-team

Goles Goles

  • 119 Minuto 2 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Clive Barry va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 2.
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): Kostadin Kovachev va incrementar l'avantatge de mar-team amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 106 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Stav Awat va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 25, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del mar-team, mentre ja celebrava el 3 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, Quirze Reixach gairebé va marcar per a mar-team des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Ulf 'Dandy' Toftdal, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Riccardo Accogli al minut 84 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Stav Awat va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Iván 'Calvito' Losada Ozores. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

A.D.INARPE

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): En Jerzy Klaper va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 236 Minuto 50 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Aetz Arretegibel es va comportar com un juvenil al minut 50 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 252 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Rómulo Bascosea la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de A.D.INARPE havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Marek Bilko de A.D.INARPE va abandonar el terreny de joc després de 44 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Cristiano Hidalgo va entrar en el seu lloc.