Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Puerto de Cadiz (1599303) - Chocolateros CF (120621) » 558586134: T49/J9/VI

Liga 558586134 Información oficial sobre el partido 558586134 en Hattrick

16.04.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 9 / VI.744 (15062)

CD Los Gauchos Pamperos Alineación oficial del equipo 'CD Los Gauchos Pamperos' en el partido 3 - 2 Pollastre Alineación oficial del equipo 'Pollastre' en el partido
Fabrice Leveugle (12') 1 - 0
Natalijus Davidovičius (30') 2 - 0
2 - 1 Davita Zhgenti (31')
Jan Ptáček (66') 3 - 1
3 - 2 Boris Šafrata (78')
CD Los Gauchos Pamperos Alineación oficial del equipo 'CD Los Gauchos Pamperos' en el partido 3 - 2 Pollastre Alineación oficial del equipo 'Pollastre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CD Los Gauchos Pamperos Alineación oficial del equipo 'CD Los Gauchos Pamperos' en el partido 1 - 2 Pollastre Alineación oficial del equipo 'Pollastre' en el partido
Tiene suerte 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,5 % 1,1 % 86,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Los Gauchos Pamperos

Goles Goles

  • 118 Minuto 12 (Gol evento especial córner peinado): Francisco González Alfaro va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Pamperos, Fabrice Leveugle, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 116 Minuto 30 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 30 minuts quan Jan Ptáček va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Natalijus Davidovičius, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 0.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): Pamperos va aconseguir el 3 - 1 quan Jan Ptáček va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jan Ptáček va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): Carlos Ciudadano quasi marca en una jugada assajada de córner que Domingos da Costa havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Pamperos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Maurici Rocamora, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): El Pamperos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 75, però en Jan Ptáček va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Pollastre

Goles Goles

  • 150 Minuto 31 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Davita Zhgenti va reduir les distàncies per al Pollastre amb un bon llançament de falta al minut 31. 2 a 1 quedava al marcador.
  • 152 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78, Pollastre va reduir l'avantatge rival a 3 - 2, quan Boris Šafrata va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24 Davita Zhgenti va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Matei Săsăran va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Joaquín Ortiz Mexia va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ivan Bilić no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Davita Zhgenti estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Pollastre van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 44, però Alfonso Canciller va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Manolo Ciaño quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 44 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 44 de partit, quan un jugador de Pollastre, en Patrick Ade, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.