Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Almonacid FC (118581) - Fernanduco FC (439159) » 558571621: T49/J8/VI

Liga 558571621 Información oficial sobre el partido 558571621 en Hattrick

09.04.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 8 / VI.485 (14803)

Almonacid FC Alineación oficial del equipo 'Almonacid FC' en el partido 1 - 2 Fernanduco FC Alineación oficial del equipo 'Fernanduco FC' en el partido
Saman Amir Ebrahimi (7') 1 - 0
1 - 1 Josep Juanola (20')
1 - 2 Harri Alkotz (76')
Almonacid FC Alineación oficial del equipo 'Almonacid FC' en el partido 1 - 2 Fernanduco FC Alineación oficial del equipo 'Fernanduco FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Almonacid FC Alineación oficial del equipo 'Almonacid FC' en el partido 0 - 2 Fernanduco FC Alineación oficial del equipo 'Fernanduco FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Almonacid FC

Goles Goles

  • 186 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 0 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Almonacid. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Saman Amir Ebrahimi va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Almonacid van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Bogdan Mateescu va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 216 Minuto 19 (Ocasión evento especial rápido + pase): Gustaw Kieruzel va marxar per velocitat al minut 19 i va fer una passada de la mort a Vaios Papanastasiou, però aquest va fallar.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Almonacid sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Vaios Papanastasiou, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 84 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Fernanduco FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 20 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Josep Juanola de Fernanduco marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 173 Minuto 76 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 76, quan Harri Alkotz va posar els visitants Fernanduco per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 4, quan en Manel Tantiñà va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Es duien 54 minuts de partit jugats quan Harri Alkotz va estar a punt de posar per davant a Fernanduco amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Mükremin Günışık va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): En Juan Carlos Jara va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, el Fernanduco va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Sergi Ferrer s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Carlos Jara de Fernanduco es va emportar una amonestació al minut 16 per provocar un rival.