Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dreams F. C. (119423) - L@ Paz F.C (774284) » 558542212: T49/J6/V

Liga 558542212 Información oficial sobre el partido 558542212 en Hattrick

26.03.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 6 / V.216 (5729)

Dreams F. C. Alineación oficial del equipo 'Dreams F. C.' en el partido 2 - 0 Sagrada Familia Alineación oficial del equipo 'Sagrada Familia' en el partido
Marco Kohli (34') 1 - 0
Paul Eugénie (50') 2 - 0
Dreams F. C. Alineación oficial del equipo 'Dreams F. C.' en el partido 2 - 0 Sagrada Familia Alineación oficial del equipo 'Sagrada Familia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dreams F. C. Alineación oficial del equipo 'Dreams F. C.' en el partido 3 - 0 Sagrada Familia Alineación oficial del equipo 'Sagrada Familia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dreams F. C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 34 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Dreams va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Marco Kohli va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 132 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Dreams a 2 - 0. Paul Eugénie va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Remigiusz Kasztelan va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Fryderyk Rąpała va estar a punt de sentenciar el partit al minut 67, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fernando Casaprín de Dreams va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 53 (Lesión): El jugador de Dreams Miguel Mariño va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Nikos Charampakis va entrar en el seu lloc.

Sagrada Familia

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Bahtiyar Ayçiçek ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Manolo Ferrara de Sagrada, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 33, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manolo Ferrara de Sagrada es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 52, Tony Coker de Sagrada va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 41 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Lolo Cota va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Francisco Arrufat.