Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Calma ahí (778597) - Agrupación Deportiva Ceuta C.F. (121735) » 558536035: T49/J1/V

Liga 558536035 Información oficial sobre el partido 558536035 en Hattrick

20.02.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 1 / V.106 (5619)

HP Mayo Alineación oficial del equipo 'HP Mayo' en el partido 1 - 1 Ultras Kaballas Alineación oficial del equipo 'Ultras Kaballas' en el partido
0 - 1 Anselm Canals (28')
Aroldo Leopardo (38') 1 - 1
HP Mayo Alineación oficial del equipo 'HP Mayo' en el partido 1 - 1 Ultras Kaballas Alineación oficial del equipo 'Ultras Kaballas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
HP Mayo Alineación oficial del equipo 'HP Mayo' en el partido 3 - 0 Ultras Kaballas Alineación oficial del equipo 'Ultras Kaballas' en el partido
Tiene mala suerte 3.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HP Mayo

Goles Goles

  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 38 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Mayo. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Aroldo Leopardo xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Mayo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 4 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Frantz Olesen ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Mayo va estar a punt de posar-se per davant al minut 27 però Uztaritz Okeluri va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Hasan Özduru va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Hasan Özduru va estar a punt d'acabar en gol al minut 57, però el porter visitant Paulo Donado va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mayo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de David Arbos Marin va sortir per sobre el travesser.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Goatsemodime Malangeni del Mayo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Ultras Kaballas

Goles Goles

  • 137 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 28 una excel·lent centrada de Juan Carlos Matías va arribar a Anselm Canals, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 58 (Ocasión por el centro): 梁 (Liang) 源忠 (Yuanzhong) va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 58, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Raúl Gil Alvarado va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): Després de 37 minuts jugats, Ivan Muntada es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Unai Eiherarte.