Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

las caballas locas (1598928) - U. D. Campo Claro (772807) » 558531403: T49/J5/V

Liga 558531403 Información oficial sobre el partido 558531403 en Hattrick

19.03.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 5 / V.23 (5536)

las caballas locas Alineación oficial del equipo 'las caballas locas' en el partido 2 - 0 U. D. Campo Claro Alineación oficial del equipo 'U. D. Campo Claro' en el partido
Vicente Borrell (18') 1 - 0
Arthur Portelli (29') 2 - 0
las caballas locas Alineación oficial del equipo 'las caballas locas' en el partido 2 - 0 U. D. Campo Claro Alineación oficial del equipo 'U. D. Campo Claro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
las caballas locas Alineación oficial del equipo 'las caballas locas' en el partido 1 - 1 U. D. Campo Claro Alineación oficial del equipo 'U. D. Campo Claro' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,4 % 13,0 % 62,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

las caballas locas

Goles Goles

  • 143 Minuto 18 (Gol de contra por la derecha): Vicente Borrell va marcar al minut 18 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 0.
  • 141 Minuto 29 (Gol de contra por el centro): El caballas era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Arthur Portelli va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): En Sascha Fraunholz va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de caballas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Vicente Borrell va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Imanol Mingo López al minut 60 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Simó Mongay va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): Gamaniel Miyagui va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de caballas que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Mundial Muro, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Matxin Martzilla de caballas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

U. D. Campo Claro

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): En Alberto Compta va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 251 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52, Víctor Larios va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 7 (Lesión leve): En Antonio Reina de Campo va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. David Quijada va prendre el seu rol al minut 7.