Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real ffunness (797138) - Guapito en la Red (993891) » 558530740: T49/J7/V

Liga 558530740 Información oficial sobre el partido 558530740 en Hattrick

02.04.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 7 / V.11 (5524)

Real ffunness Alineación oficial del equipo 'Real ffunness' en el partido 2 - 2 Guapito en la Red Alineación oficial del equipo 'Guapito en la Red' en el partido
0 - 1 Ludger Achternhof (15')
Johannes Peter Großgasteiger (19') 1 - 1
Antton Amabizkar (35') 2 - 1
2 - 2 Tom Ludolfinger (53')
Real ffunness Alineación oficial del equipo 'Real ffunness' en el partido 2 - 2 Guapito en la Red Alineación oficial del equipo 'Guapito en la Red' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real ffunness Alineación oficial del equipo 'Real ffunness' en el partido 2 - 0 Guapito en la Red Alineación oficial del equipo 'Guapito en la Red' en el partido
Tiene un resultado normal 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real ffunness

Goles Goles

  • 113 Minuto 19 (Gol por la derecha): Els jugadors del ffunness amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 19, deixant Johannes Peter Großgasteiger en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 els aficionats van embogir quan en Antton Amabizkar va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de ffunness.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Al minut 52 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després José Olavarrieta de ffunness va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 es va veure una gran oportunitat per a ffunness per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Simon Stampfer, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Guapito en la Red

Goles Goles

  • 141 Minuto 15 (Gol de contra por el centro): El Guapito era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Ludger Achternhof va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 142 Minuto 53 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 53 minuts quan Tom Ludolfinger va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 2 per a Guapito.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 30 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Paco Porcel? Un error clamorós seu va donar a Marian Sysa una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Guapito va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Tom Ludolfinger va sortir per sobre el travesser.
  • 286 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Ludger Achternhof va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Guapito, l'equip va recuperar la pilota al minut 78 i va contraatacar. En Ángel 'El Alienígena' Bronet va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 16 (Lesión leve): Guapito va fer una substitució al minut 16. Sebald Zierold va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Rodger Pears.