Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Guapito en la Red (993891) - CD GALGOS (1420438) » 558530727: T49/J1/V

Liga 558530727 Información oficial sobre el partido 558530727 en Hattrick

20.02.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 1 / V.11 (5524)

Guapito en la Red Alineación oficial del equipo 'Guapito en la Red' en el partido 3 - 2 At. Pensión Esteban Alineación oficial del equipo 'At. Pensión Esteban' en el partido
0 - 1 Javier Manuel Vizconde (10')
Ángel 'El Alienígena' Bronet (11') 1 - 1
Ángel 'El Alienígena' Bronet (28') 2 - 1
2 - 2 Maurilio Valanzano (29')
Aleksi Kännö (79') 3 - 2
Guapito en la Red Alineación oficial del equipo 'Guapito en la Red' en el partido 3 - 2 At. Pensión Esteban Alineación oficial del equipo 'At. Pensión Esteban' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Guapito en la Red Alineación oficial del equipo 'Guapito en la Red' en el partido 2 - 1 At. Pensión Esteban Alineación oficial del equipo 'At. Pensión Esteban' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,6 % 0,5 % 8,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guapito en la Red

Goles Goles

  • 111 Minuto 11 (Gol por el centro): Passat el minut 11 de joc, Ángel 'El Alienígena' Bronet facilitava les coses al Guapito amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ángel 'El Alienígena' Bronet, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Guapito se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 28.
  • 120 Minuto 79 (Gol de falta): El 3 - 2 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Aleksi Kännö al minut 79, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Guapito i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Aleksi Kännö va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Guapito que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Emidio Dal Rio va estar a punt d'acabar en gol al minut 68, però el porter visitant Tiago Duarte Chainho va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Emidio Dal Rio de Guapito amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ludger Achternhof de Guapito la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Wolf Holzhammer.

At. Pensión Esteban

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Javier Manuel Vizconde que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Pensión.
  • 115 Minuto 29 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 29 minuts, Maurilio Valanzano va superar per velocitat Wolf Holzhammer per posar el 2 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Pensión va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 38, quan Jean-Baptiste Brisset va quedar-se sol davant el porter Guido Cantoni, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Pensión que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Maurilio Valanzano, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 285 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Moreno Canti, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Moreno Canti va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 75, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Guido Cantoni va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 5 (Lesión): Pensión es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Baraquiel Echavarría no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Javier Manuel Vizconde al camp.