Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fernán Caballero C.F. (1455423) - TrinitatVella SASMacros (993594) » 544558959: T48/J2/VI

Liga 544558959 Información oficial sobre el partido 544558959 en Hattrick

07.11.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 2 / VI.997 (15315)

Fernán Caballero C.F. Alineación oficial del equipo 'Fernán Caballero C.F.' en el partido 3 - 0 TrinitatVella SASMacros Alineación oficial del equipo 'TrinitatVella SASMacros' en el partido
Eugenio Ceron (15') 1 - 0
Eugenio Ceron (16') 2 - 0
Rafael Sierra Márquez (41') 3 - 0
Fernán Caballero C.F. Alineación oficial del equipo 'Fernán Caballero C.F.' en el partido 3 - 0 TrinitatVella SASMacros Alineación oficial del equipo 'TrinitatVella SASMacros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Fernán Caballero C.F. Alineación oficial del equipo 'Fernán Caballero C.F.' en el partido 4 - 0 TrinitatVella SASMacros Alineación oficial del equipo 'TrinitatVella SASMacros' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fernán Caballero C.F.

Goles Goles

  • 138 Minuto 15 (Gol evento especial extremo + rematador): Paúl Palacios estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Eugenio Ceron va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 15.
  • 132 Minuto 16 (Gol por la izquierda): En Eugenio Ceron va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): En Rafael Sierra Márquez de Caballero va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Quintí Boliart no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Manoel Francisco Bello estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): En Eugenio Ceron es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Ascanio Velasco una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 63, però una magnífica aturada de Ferran Casajuana va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Eugenio Ceron va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Alejandro Rodríguez Aznar de Caballero va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 21 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 21 de partit, quan un jugador de Caballero, en Rafael Sierra Márquez, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): Asbjørn Secher de Caballero va abandonar el terreny de joc després de 36 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Stoffel van Sonnen va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 82 (Tirita): Era el minut 82 quan després d'una dura entrada, el jugador Ascanio Velasco de Caballero s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

TrinitatVella SASMacros

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 20 (Tirita): Al minut 20 de partit, el jugador Joaquín Mañero de TVSM es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 64 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Fernando Verga.