Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zaratustra S.A.D (1580679) - Mostadiecha C.F. (775983) » 544550295: T48/J5/VI

Liga 544550295 Información oficial sobre el partido 544550295 en Hattrick

28.11.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 5 / VI.842 (15160)

Zaratustra S.A.D Alineación oficial del equipo 'Zaratustra S.A.D' en el partido 3 - 0 Mostadiecha C.F. Alineación oficial del equipo 'Mostadiecha C.F.' en el partido
Albert Pla (26') 1 - 0
Elorri Matxinaundiarena (40') 2 - 0
Igor Puszko (41') 3 - 0
Zaratustra S.A.D Alineación oficial del equipo 'Zaratustra S.A.D' en el partido 3 - 0 Mostadiecha C.F. Alineación oficial del equipo 'Mostadiecha C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Zaratustra S.A.D Alineación oficial del equipo 'Zaratustra S.A.D' en el partido 4 - 0 Mostadiecha C.F. Alineación oficial del equipo 'Mostadiecha C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zaratustra S.A.D

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Albert Pla de ZARATUSTRA aconseguir un gol al minut 26 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): En Elorri Matxinaundiarena va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41, ZARATUSTRA va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Igor Puszko, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 21 (Ocasión de falta): Al minut 21, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Albert Pla, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Elorri Matxinaundiarena, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Israel Marín Sánchez una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 73, però una magnífica aturada de Ernest Weikamp va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Mihai Lonca va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Passaven 77 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Manuel Fernández Grandoso va rematar alt.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 58 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del ZARATUSTRA puguin veure en Albert Pla jugant de nou; ja que al minut 58 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Nil Ametlla el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Mostadiecha C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 15 (Ocasión de falta): Marco Agostinis va xutar magistralment una falta al minut 15 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Mostadiecha sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Alfredo Verni, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 78 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Ismael Parguiña, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.
  • 301 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Gabriel Spanden, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.