Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mano Tengo Fe FC (435464) - Real Puerto de Cadiz (1599303) » 544544808: T48/J6/VI

Liga 544544808 Información oficial sobre el partido 544544808 en Hattrick

05.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 6 / VI.744 (15062)

Atoché Alineación oficial del equipo 'Atoché' en el partido 3 - 1 CD Los Gauchos Pamperos Alineación oficial del equipo 'CD Los Gauchos Pamperos' en el partido
Damià Furió (14') 1 - 0
Xofre Carozo (49') 2 - 0
2 - 1 Richardi Sharashenidze (51')
Richard Frénot (78') 3 - 1
Atoché Alineación oficial del equipo 'Atoché' en el partido 3 - 1 CD Los Gauchos Pamperos Alineación oficial del equipo 'CD Los Gauchos Pamperos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atoché Alineación oficial del equipo 'Atoché' en el partido 1 - 1 CD Los Gauchos Pamperos Alineación oficial del equipo 'CD Los Gauchos Pamperos' en el partido
Tiene suerte 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,7 % 9,1 % 68,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atoché

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 14 gràcies a la jugada de Damià Furió, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 118 Minuto 49 (Gol evento especial córner peinado): Anders Larsson va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Atoché, Xofre Carozo, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.
  • 119 Minuto 78 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Atoché va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Richard Frénot va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): En Richard Frénot va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Atoché van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Richard Frénot va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Qaiser Zaidi de Atoché la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 76 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Damià Furió, jugador de Atoché, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 76. Leslie Nijman, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

CD Los Gauchos Pamperos

Goles Goles

  • 151 Minuto 51 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 51 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Richardi Sharashenidze.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Sören Ole Heppenstiel al minut 35 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Sören Ole Heppenstiel va fer una jugada per la banda esquerra, però Steven Poittevin va aturar el seu xut.
  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Alexandru Ilieş va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Scott Beardsley de Pamperos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.