Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alma Katximba (1431756) - FCZH (1458248) » 544542956: T48/J5/VI

Liga 544542956 Información oficial sobre el partido 544542956 en Hattrick

28.11.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 5 / VI.711 (15029)

Alma Katximba Alineación oficial del equipo 'Alma Katximba' en el partido 4 - 0 FCZH Alineación oficial del equipo 'FCZH' en el partido
Simon Olsen (27') 1 - 0
Nasser Qauoomgi (53') 2 - 0
Didako Latadi (77') 3 - 0
Damiano Di Luzio (83') 4 - 0
Alma Katximba Alineación oficial del equipo 'Alma Katximba' en el partido 4 - 0 FCZH Alineación oficial del equipo 'FCZH' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Alma Katximba Alineación oficial del equipo 'Alma Katximba' en el partido 9 - 0 FCZH Alineación oficial del equipo 'FCZH' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 8.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alma Katximba

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Katximba contenien la respiració mentre en Simon Olsen s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Katximba va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Nasser Qauoomgi progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 119 Minuto 77 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Lesław Rumianowski va treure un córner llarg cap al segon pal que en Didako Latadi, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 0.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Damiano Di Luzio va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 4 (Ocasión de falta): En Lesław Rumianowski es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 220 Minuto 11 (Ocasión de falta): Amb 11 minuts disputats, Lesław Rumianowski gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Elmo Cepeda va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 230 Minuto 71 (Ocasión de falta): En Lesław Rumianowski es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En Damiano Di Luzio es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fritz Paul Krinke.
  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Didako Latadi de Katximba va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 82 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Katximba puguin veure en Gerardo Armaño jugant de nou; ja que al minut 82 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Diego Beláustegui el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

FCZH

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del FCZH que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en 蔡 (Cai) 邦平 (Bangping), que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 240 Minuto 72 (Ocasión de contra de falta): FCZH va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Chema Freire va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Rafael Ordóñez de FCZH va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 19 (Lesión): Dave Campbell no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Rafael Ordóñez.