Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Madrid B FC (796647) - atletico villafranca (774675) » 544531825: T48/J7/VI

Liga 544531825 Información oficial sobre el partido 544531825 en Hattrick

12.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 7 / VI.512 (14830)

Arriaca Alineación oficial del equipo 'Arriaca' en el partido 4 - 0 anbegi Alineación oficial del equipo 'anbegi' en el partido
Hipolito Lombera (12') 1 - 0
Paco Zalla (25') 2 - 0
Maziz Quassimi (49') 3 - 0
David Álamo (85') 4 - 0
Arriaca Alineación oficial del equipo 'Arriaca' en el partido 4 - 0 anbegi Alineación oficial del equipo 'anbegi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Arriaca Alineación oficial del equipo 'Arriaca' en el partido 6 - 0 anbegi Alineación oficial del equipo 'anbegi' en el partido
Tiene mala suerte 6.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arriaca

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Arriaca, atacant per l'esquerra al minut 12, va aprofitar el magnífic llançament de Hipolito Lombera per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Arriaca va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Paco Zalla progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 49 (Gol por la izquierda): En Maziz Quassimi de Arriaca va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): David Álamo va incrementar l'avantatge de Arriaca amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7, Iván Olmos La Santa arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 235 Minuto 11 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Hipolito Lombera gairebé marca per a Arriaca al minut 11 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Paco Zalla gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Miguel Candamo de Tablas va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hipolito Lombera de Arriaca la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Iván Olmos La Santa, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

anbegi

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de anbegi va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jonatán Klaafon, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 286 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de anbegi, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Conny Ragnbrant va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de anbegi la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 32 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Walter Genot va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en José Alejandro Abufom.