Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Radiantes (1367505) - Cantarranas (1332216) » 544529801: T48/J5/VI

Liga 544529801 Información oficial sobre el partido 544529801 en Hattrick

28.11.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 5 / VI.476 (14794)

Radiantes Alineación oficial del equipo 'Radiantes' en el partido 3 - 2 Cantarranas Alineación oficial del equipo 'Cantarranas' en el partido
0 - 1 Savaş Şanlı (44')
0 - 2 Alfonso Olmos (62')
Michele Claps (69') 1 - 2
Garoe Manrique Coto (70') 2 - 2
Bert Tolstrup (73') 3 - 2
Radiantes Alineación oficial del equipo 'Radiantes' en el partido 3 - 2 Cantarranas Alineación oficial del equipo 'Cantarranas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Radiantes Alineación oficial del equipo 'Radiantes' en el partido 3 - 0 Cantarranas Alineación oficial del equipo 'Cantarranas' en el partido
Tiene un resultado normal 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Radiantes

Goles Goles

  • 102 Minuto 69 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Radiantes van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Michele Claps en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 111 Minuto 70 (Gol por el centro): Passat el minut 70 de joc, Garoe Manrique Coto facilitava les coses al Radiantes amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 121 Minuto 73 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Bert Tolstrup, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Radiantes se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pedro Alves va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Radiantes va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 23 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Pierre Pellet ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Pedro Alves! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Remigiusz Podgórski va estar a punt d'acabar en gol al minut 44, però el porter visitant Alberto Joadas va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Remigiusz Podgórski quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 210 Minuto 61 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Bert Tolstrup quasi empata el partit al minut 61, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pierre Pellet de Radiantes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 34 (Tirita (médico)): Semblava que Bert Tolstrup s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Cantarranas

Goles Goles

  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Cantarranas van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Savaş Şanlı.
  • 142 Minuto 62 (Gol de contra por la izquierda): Alfonso Olmos va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Cantarranas i marcant el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Cantarranas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Riek Freiwald va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ander Guadalfajara de Cantarranas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jano Kobalia de Cantarranas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Fávila Dusay, en lloc de córrer, relliscava.