Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S.D.VAMP (995043) - zidanes y huevones (775631) » 544517081: T48/J3/VI

Liga 544517081 Información oficial sobre el partido 544517081 en Hattrick

14.11.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 3 / VI.249 (14567)

S.D.VAMP Alineación oficial del equipo 'S.D.VAMP' en el partido 3 - 0 zidanes y huevones Alineación oficial del equipo 'zidanes y huevones' en el partido
Mezura Qarqouch (58') 1 - 0
Herbert Wittorf (70') 2 - 0
Paweł Pilzak (86') 3 - 0
S.D.VAMP Alineación oficial del equipo 'S.D.VAMP' en el partido 3 - 0 zidanes y huevones Alineación oficial del equipo 'zidanes y huevones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
S.D.VAMP Alineación oficial del equipo 'S.D.VAMP' en el partido 2 - 0 zidanes y huevones Alineación oficial del equipo 'zidanes y huevones' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.D.VAMP

Goles Goles

  • 121 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58 els aficionats van embogir quan en Mezura Qarqouch va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de S.D.VAMP.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Herbert Wittorf es va introduir dins la defensa central al minut 70, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 130 Minuto 86 (Gol de falta): El gol de falta de Paweł Pilzak sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 86 i ampliar l'avantatge de S.D.VAMP a 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Paweł Pilzak va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de S.D.VAMP se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): S.D.VAMP per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 35, quan Mamoune Medkouri va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): S.D.VAMP va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 40 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Guillem Ribelles ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Antonio Jesús Ibar una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 80, però una magnífica aturada de Jaime Mejías Ruiz va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Guillem Ribelles de S.D.VAMP va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

zidanes y huevones

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 25 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de José Ramón Sáenz Ribas de huevones va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Marin Negroiu al minut 25 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 236 Minuto 51 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Mezura Qarqouch no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Cacho Geiler estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones