Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètic Anarquia (47756) - Coke Team Fc (124107) » 544516944: T48/J11/VI

Liga 544516944 Información oficial sobre el partido 544516944 en Hattrick

09.01.2016 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 11 / VI.246 (14564)

Los Telestericos Alineación oficial del equipo 'Los Telestericos' en el partido 2 - 2 Galactic Wars Alineación oficial del equipo 'Galactic Wars' en el partido
Martin Pintér (25') 1 - 0
1 - 1 Francisco José Chapar (29')
Martin Pintér (32') 2 - 1
2 - 2 Marcelo Ordóñez Villa (61')
Los Telestericos Alineación oficial del equipo 'Los Telestericos' en el partido 2 - 2 Galactic Wars Alineación oficial del equipo 'Galactic Wars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Telestericos Alineación oficial del equipo 'Los Telestericos' en el partido 1 - 2 Galactic Wars Alineación oficial del equipo 'Galactic Wars' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,4 % 3,1 % 79,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Telestericos

Goles Goles

  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Galactic. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Martin Pintér la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Telestericos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 32.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 5 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Galactic. La jugada d'estratègia del Telestericos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ángel Vega va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): El jugador local Tayfur Ertaşgün per poc que no incrementa el marcador al minut 51. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jonathan de la Mata va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Galactic Wars

Goles Goles

  • 109 Minuto 25 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Fernando Landen es va complicar la vida al minut 25 intentant esquivar Martin Pintér en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Telestericos, va robar-li la pilota i va marcar el 1 - 0 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 164 Minuto 29 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Francisco José Chapar va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 163 Minuto 61 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 61 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Marcelo Ordóñez Villa marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Galactic la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): En Aleix Clèries va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Aleix Clèries es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Gaxen Vilallonga de Galactic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.