Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chumillas CF (1433109) - Calamaresensutinta CF (797619) » 544510241: T48/J2/VI

Liga 544510241 Información oficial sobre el partido 544510241 en Hattrick

07.11.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 2 / VI.127 (14445)

Barceuta Alineación oficial del equipo 'Barceuta' en el partido 0 - 1 A pajera abierta Alineación oficial del equipo 'A pajera abierta' en el partido
0 - 1 Jarrod Wilkshire (16')
Barceuta Alineación oficial del equipo 'Barceuta' en el partido 0 - 1 A pajera abierta Alineación oficial del equipo 'A pajera abierta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Barceuta Alineación oficial del equipo 'Barceuta' en el partido 2 - 0 A pajera abierta Alineación oficial del equipo 'A pajera abierta' en el partido
Tiene mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barceuta

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Barceuta enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 213 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Després de 65 minuts, Xuban Aizpurueta va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 212 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, Xuban Aizpurueta va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Massimo Badan de Barceuta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jim Huizen de Barceuta va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 29 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Reinier Dries va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Vincenzo Mandragallo.

A pajera abierta

Goles Goles

  • 140 Minuto 16 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el abierta va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Jarrod Wilkshire aconseguint el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Anisio Lorenzo va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 17, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del abierta sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Luis Iturrarán, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 21 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de abierta van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Kai Reifenberg va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Mario Ciofani de abierta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 19 (Lesión): Jordi Lafarga va sortir coix del terreny de joc, substituït per Guilhem Picart. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 47 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Luis Iturrarán no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 301 Minuto 79 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Jarrod Wilkshire no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.