Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mivi Team (779562) - FC Palancas (1420297) » 544505513: T48/J9/VI

Liga 544505513 Información oficial sobre el partido 544505513 en Hattrick

26.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 9 / VI.42 (14360)

Mivi Team Alineación oficial del equipo 'Mivi Team' en el partido 4 - 0 Umpo F.S. Alineación oficial del equipo 'Umpo F.S.' en el partido
Héctor Enrique Barabas (30') 1 - 0
Paul Phoenix (43') 2 - 0
Okan Akcan (75') 3 - 0
Paul Phoenix (84') 4 - 0
Mivi Team Alineación oficial del equipo 'Mivi Team' en el partido 4 - 0 Umpo F.S. Alineación oficial del equipo 'Umpo F.S.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Mivi Team Alineación oficial del equipo 'Mivi Team' en el partido 9 - 0 Umpo F.S. Alineación oficial del equipo 'Umpo F.S.' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 8.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mivi Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Mivi contenien la respiració mentre en Héctor Enrique Barabas s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Paul Phoenix es va introduir dins la defensa central al minut 43, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Okan Akcan va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): En Paul Phoenix de Mivi va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Bernhard Achberger del Mivi ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Marco van Domburg va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Bernhard Achberger va estar a punt de sentenciar el partit al minut 39, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Sébastien Gilbert va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, Héctor Enrique Barabas gairebé va marcar per a Mivi des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 207 Minuto 82 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mivi va ser a punt de marcar al minut 82, quan el seu jugador Marco Sarmiento va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 25 (Tirita (médico)): Semblava que Sébastien Gilbert s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Umpo F.S.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Umpo va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ignacio Polo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ignacio Polo.