Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ÍcarAlle UE (991009) - F.c Skamot Roig (1371288) » 544504934: T48/J3/VI

Liga 544504934 Información oficial sobre el partido 544504934 en Hattrick

14.11.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 3 / VI.32 (14350)

Chupinazo C.F. Alineación oficial del equipo 'Chupinazo C.F.' en el partido 0 - 3 F.c Skamot Roig Alineación oficial del equipo 'F.c Skamot Roig' en el partido
0 - 1 Apolo Muñoz (11')
0 - 2 José Manuel Peiró Amo (44')
0 - 3 Ángel Manuel Lameiro (50')
Chupinazo C.F. Alineación oficial del equipo 'Chupinazo C.F.' en el partido 0 - 3 F.c Skamot Roig Alineación oficial del equipo 'F.c Skamot Roig' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Chupinazo C.F. Alineación oficial del equipo 'Chupinazo C.F.' en el partido 1 - 5 F.c Skamot Roig Alineación oficial del equipo 'F.c Skamot Roig' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,3 % 0,1 % 95,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chupinazo C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 2 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Ed Edmunds va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Stefano Azaro va xutar a fora.
  • 203 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Fernando Aburto i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Chupinazo, però el xut de Krzysztof Józefowicz va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Matteo Fagioli de Chupinazo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

F.c Skamot Roig

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): Al minut 11 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Apolo Muñoz que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Chupinazo. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en José Manuel Peiró Amo la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Skamot es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 44.
  • 183 Minuto 50 (Gol por la derecha): Al minut 50, un xut de Ángel Manuel Lameiro des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Adolfo Sastre Moyano va entorpir al marcador d'en Chesus Simón per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 de partit, Ángel Manuel Lameiro va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Adolfo Sastre Moyano quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alberto Otero, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, el Skamot va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Pere Borderia s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Apolo Muñoz. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Adolfo Sastre Moyano, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 86 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Skamot va quedar sense poder incrementar el seu marcador.