Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Airgam Boys (1414289) - draki_1977 (995613) » 544494253: T48/J9/V

Liga 544494253 Información oficial sobre el partido 544494253 en Hattrick

26.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 9 / V.97 (5610)

Los Airgam Boys Alineación oficial del equipo 'Los Airgam Boys' en el partido 1 - 1 LOBO, alias el Hombre Alineación oficial del equipo 'LOBO, alias el Hombre' en el partido
Hermínio Formoso (16') 1 - 0
1 - 1 Ramiro da Costa (71')
Los Airgam Boys Alineación oficial del equipo 'Los Airgam Boys' en el partido 1 - 1 LOBO, alias el Hombre Alineación oficial del equipo 'LOBO, alias el Hombre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Airgam Boys Alineación oficial del equipo 'Los Airgam Boys' en el partido 2 - 0 LOBO, alias el Hombre Alineación oficial del equipo 'LOBO, alias el Hombre' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Airgam Boys

Goles Goles

  • 120 Minuto 16 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Hermínio Formoso al minut 16, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al AirgamBoys i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En Israel Begonte es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 52 quan David Ferrueros de AirgamBoys gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 218 Minuto 58 (Ocasión evento especial córner peinado): Juan Gabriel quasi marca en una jugada assajada de córner que Manuel Furlan havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): AirgamBoys per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 74, quan Hermínio Formoso va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, David Ferrueros de AirgamBoys es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Israel Begonte probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

LOBO, alias el Hombre

Goles Goles

  • 138 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): En Mahmoud al-Shhmea va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Ramiro da Costa la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): En Mahmoud al-Shhmea va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 240 Minuto 63 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de LOBO van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 63 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Ramiro da Costa, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): LOBO van sortir al contraatac amb encert al minut 75, però Ramiro da Costa no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Eventos clima Eventos clima