Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Wachyboys (987954) - Zaragoza nunca se rinde calamocha (773604) » 544493068: T48/J7/V

Liga 544493068 Información oficial sobre el partido 544493068 en Hattrick

12.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 7 / V.76 (5589)

F.C.Wachyboys Alineación oficial del equipo 'F.C.Wachyboys' en el partido 1 - 1 ValeryEnkarpin FC Alineación oficial del equipo 'ValeryEnkarpin FC' en el partido
Martiño Guerreiro (9') 1 - 0
1 - 1 Malo Clauses (25')
F.C.Wachyboys Alineación oficial del equipo 'F.C.Wachyboys' en el partido 1 - 1 ValeryEnkarpin FC Alineación oficial del equipo 'ValeryEnkarpin FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.Wachyboys Alineación oficial del equipo 'F.C.Wachyboys' en el partido 2 - 0 ValeryEnkarpin FC Alineación oficial del equipo 'ValeryEnkarpin FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Wachyboys

Goles Goles

  • 120 Minuto 9 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Martiño Guerreiro al minut 9, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al F.C.Wachyboys i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27 es va veure una gran oportunitat per a F.C.Wachyboys per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Martiño Guerreiro, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 89 (Lesión (no subst.)): Quan en Horst-Friedrich Mitnecker es va retirar del terreny de joc al minut 89 per culpa del fort dolor que sentia al genoll, els aficionats de F.C.Wachyboys es van enfadar al veure que no podia ser substituït per cap company.
  • 093 Minuto 89 (Lesión (no subst.)): Quan Alexander Spahn va abandonar el terreny de joc a causa d'una lesió al genoll al minut 89, F.C.Wachyboys sense poder fer cap substitució, van acabar jugant amb un home menys.

ValeryEnkarpin FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 25 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Malo Clauses va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 1 al minut 25.

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 24 (Ocasión de penalti): Una aturada espectacular d'en Josu López en un penal llençat per en Boris da Agueirda va permetre mantenir l'avantatge del seu equip al marcador.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Josué Treviño va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de ValeryEnkarpin que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del ValeryEnkarpin sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Boris da Agueirda, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 89 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.