Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pipot (48620) - Pepirrapers (1431748) » 544488663: T48/J11/IV

Liga 544488663 Información oficial sobre el partido 544488663 en Hattrick

09.01.2016 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 11 / IV.61 (3484)

pipot Alineación oficial del equipo 'pipot' en el partido 2 - 1 Los_furia Alineación oficial del equipo 'Los_furia' en el partido
Teo Pajón (74') 1 - 0
Diego Héctor Messi (77') 2 - 0
2 - 1 Srdan Džodić (88')
pipot Alineación oficial del equipo 'pipot' en el partido 2 - 1 Los_furia Alineación oficial del equipo 'Los_furia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pipot Alineación oficial del equipo 'pipot' en el partido 2 - 0 Los_furia Alineación oficial del equipo 'Los_furia' en el partido
Tiene un resultado normal 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pipot

Goles Goles

  • 119 Minuto 74 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Diego Héctor Messi va treure un córner llarg cap al segon pal que en Teo Pajón, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 130 Minuto 77 (Gol de falta): Al minut 77 en Diego Héctor Messi va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Pedro Álamo Gómez va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Pedro Álamo Gómez del pipot ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 79 quan Matei Oloeru de pipot gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Pedro Álamo Gómez de pipot va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jesús David Tío Sánchez de pipot va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nélson Manuel Santos Rocha.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 85 (Evento clima: sol, OK técnico): Frans Lundgren semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Los_furia

Goles Goles

  • 140 Minuto 88 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Los_furia va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Srdan Džodić aconseguint el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Los_furia van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Filisberto Bigo va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Rodrigo Cevallos va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Los_furia que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): Los_furia van sortir al contraatac amb encert al minut 80, però Xabi Barrundiola no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Lesiones Lesiones